Dans

Zumba toning

Zumba Toning er inspireret af latinamerikanske rytmer og trin der er nemme at følge med på. Der er et interval lignende forløb der veksler mellem hurtige og langsomme tempoer som virker tonende og fedtforbrændende for kroppen. På denne time har man efter opvarmning små håndvægte med til at styrke overkroppen mere end på de normale Zumba timer. En super sjov time hvor alle kan være med. Er pt. ikke på holdplanen.


Zumba fitness

Zumba er inspireret af Latinske rytmer og trin der er nemme at følge med på. Der er intervallignende forløb der veksler mellem hurtige og langsomme tempoer som virker tonende og fedtforbrændende for kroppen. En super sjov time hvor alle kan være med!


Latin dance / FUNK

Er en dansetime hvor man opbygger en danseserie til de latinamerikanske rytmer. Latin dance er sjov dans der giver smil på læben og sved på panden. Alle kan være med! Hveranden torsdag er timen er Funk time. Er ikke på holdplanen hen over sommeren.


Pilgaard dans

Danse instruktør Søren Pilgaard har lejet dansesalen til pardans.

Ring på tlf. 40915418 og hør nærmere. Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Læs mere om Pilgaard Dans her.
Retro dance

Retro Dance er sjov og anderledes koreografi mixet med 70‘er, 80‘er og 90‘ermusik. Alle der kan lide at danse kan være med.

 

Dans Dans Dans Dans