Odder Fitness Center - Interval og funktionel træning

Interval- og funktionel træning

Bodytoning/Power Toning

Er timen for alle, som gerne vil have tonet overkropsmuskulaturen samt benene. Der trænes med elastikker, håndvægte, bodybar og step. Der vil være 10 min. opvarmning efterfulgt af 40 min. styrketræning med redskaber og gulvøvelser, afslutningsvis vil der være 10 min. udstrækning. Alle kan være med!


Tabata

TABATA er interval træning og ret nyt i Danmark, men fordi man opnår fantastiske resultater, er det ved at blive en populær træningsform. Man træner intenst i 20 sek. hvorefter der er 10 sek. pause – dette gentages fx 8 gange. Kom til denne træningstime og ”Challenge” dig selv. Alle kan være med!


TRX

TRX® Suspension Training er effektiv træning for dig, der vil træne styrke, stabilitet, balance og core. Du bestemmer selv, hvor hårdt du vil træne, for ved hjælp af små teknikker kan du hurtigt tage belastning af - eller gøre øvelsen sværere.


Nordic Race Træning/Funktionel Træning

Er et udvidet Cirkeltræningsprogram hvor man træner både udholdenhed, kondition, styrke, balance og hurtighed. Det er for både kvinder og mænd, og der vil på handlebanen være opsat stationer der vil udfordre begge køn. Der trænes med egen kropsvægt og vægte. Træningen foregår både udendørs og indendørs. Hver søndag foregår træningen ved Ørnereden, med mødested på parkeringspladsen.


Motionsboksning

Der bokses ikke mod hinanden, men vi arbejder lidt med bokseteknik på sandsækken. Vi arbejder med kondition, styrke og udholdenhed, som vil give dig en god kropsholdig. Du får brugt alle dine muskelgrupper, og der trænes godt igennem under vejledning af vores uddannede bokseinstruktører.

 

herrehold funktionel

TRX power Interval- og funktionel træning Interval- og funktionel træning Interval- og funktionel træning