Privatlivs- og Cookiepolitik

Privatlivspolitik

For på bedst mulig måde at kunne tilpasse og forbedre indholdet og annoncerne på og i forbindelse med vores website, indsamles der oplysninger om dig, når du bevæger dig rundt på www.odfit.dk.
Dette sker, når du aktivt indtaster oplysninger på websitet, samt ved hjælp af cookies.

Generelt

Personoplysninger omfatter alle informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig.
Vi er hos Odder Fitness Center meget opmærksomme på at opbevare og behandle alle de indsamlede oplysninger fortroligt og forsvarligt. Vores Persondatapolitik opdateres løbende i overensstemmelse med gældende lovgivning på området.

Når vi indsamler persondata påtager vi os ansvaret for disse, og videregivelse til tredjepart sker udelukkende med udgangspunkt i den service, vi skal levere til dig.

Sikkerhed

Alle dine data anvendes som udgangspunkt til det formål de er tiltænkt ved indtastning, fx deltagelse i en konkurrence. Herudover bruges oplysningerne til at gennemføre generelle analyser af trafikken på www.odfit.dk, samt til at optimere din oplevelse som bruger af vores site. Vi har mulighed for at identificere dig som bruger, og dermed målrette kommunikation til dig, Alt sammen med henblik på at give dig den bedste kundeoplevelse.

Periode for opbevaring

De registrerede og gemte oplysninger opbevares af Odder Fitness Center, så længe der kan drages nytte heraf og så længe det findes nødvendigt, dog ikke længere end den gældende lovgivning på området tillader. Herefter slettes alle oplysninger, hvilket sker uden at varsle den pågældende kunde.
Da der er forskel på oplysningernes karakter og baggrunden for opbevaringen af dem, er det ikke muligt at angive en specifik tidsramme for hvor længe der er tale om opbevaring af dine persondata.

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne udføre den opgave du har tilmeldt dig til eller bedt os om at eksekvere. Personoplysningerne registreres hos
Odder Fitness Center og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om, præcis hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Oplysninger afgivet til Odder Fitness Center sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Ændring af oplysninger

Det er din ret, til hver en tid at kunne komme med indsigelser imod anvendelse af dine persondata.
Ligesom du altid kan tilbagekalde dit samtykke til, at vi må anvende dine oplysninger.
Du kan altid få adgang til de oplysninger vi opbevarer og behandler om dig, og du har hermed mulighed for at se, ændre eller slette oplysninger. Vores kundeservice står til rådighed, hvis du ønsker adgang til de gemte data, så send os en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Er du utilfreds med vores håndtering af dine persondata, håber vi at du vil kontakte os, med henblik på
en snak herom. Kan vi ikke indbyrdes løse problemet har du mulighed for at klage, ved at rette
henvendelse til Datatilsynet.

Udgiver og ejeroplysninger

Websitet ejes og publiceres af:
Odder Fitness Center
Højgårdsvej 9A
8300 Odder
Danmark

Cookiepolitik

Vi bruger cookies og andre funktioner for at forbedre din navigation på platformen, for at forstå, hvordan du interagerer med os, og i visse tilfælde for at kunne vise dig annoncering, der er tilpasset dine navigationsvaner. Vi beder dig læse vores cookiepolitik for bedre at forstå vores brug af cookies og andre funktioner, formålet hermed og anden information, som kunne have interesse for dig.

Hvad er en cookie?

En cookie er en lille tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette kommunikation. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Hvad bruges cookies til på denne hjemmeside?

Hovedformålet med vores cookies er at forbedre din navigationsoplevelse. For eksempel bliver de også brugt til at huske dine præferencer, mens du surfer på nettet og ved dine fremtidige besøg på hjemmesiden samt til at eksekvere opgaver og tiltag, som du selv ønsker at deltage i.

Hvordan kan jeg undgå at bruge cookies på denne hjemmeside?

Hvis du foretrækker at undgå brugen af Cookies på denne hjemmeside, med forbehold for de ovenfor beskrevne begrænsninger, skal du først deaktivere brugen af cookies i din browser, og derefter slette de cookies, der er gemt i din browser forbundet med denne hjemmeside. Du kan bruge denne indstilling til at forhindre brugen af Cookies til enhver tid.

Hvordan deaktiverer jeg og forhindrer brugen af cookies?

Du kan begrænse, blokere eller slette cookies fra denne webside til enhver tid ved at ændre på konfigurationen af din browser ved at følge nedenstående fremgangsmåde. Mens indstillinger er forskellige i hver eneste browser, er cookies normalt konfigureret i "Præferencer" eller menuen "Funktioner". For yderligere oplysninger om konfigurationen af cookies i din browser kan du kigge under"Hjælp"-menuen i selve browseren.