Spinning

Spinning / Begynder

Er en introduktionstime til Spinning. Selvom man er vant til at cykle, men aldrig har prøvet at spinne, skal man have været igennem en begyndertime før man ”booker” sig videre på nogle af de andre hold. Timen starter med en teoretisk gennemgang af cyklen, samt den teknik der skal bruges på spinning timerne. Efter introduktionen, køres der 10 min. rolig opvarmning. Derefter køres effektivt i ca. 25-30 min. og timen afsluttes med 10 min. udstrækning. Er ikke på holdplanen hen over sommeren.


Spinning 1

Niveauet er over begynder spinning. Der køres både lange og korte intervaller med skiftevis meget og lidt belastning. Tempoet på timen vil derfor være noget højere end på en begynder spinning. Derfor opnås der en højere fedtforbrænding og bedre konditionstræning på disse timer end på en begynder time. Timen starter med 10 min. opvarmning efterfulgt af 40 min. effektiv spinning. Derefter afsluttes timen med 10 min. cooldown og udstrækning. Alle der har været på begynder spinning kan være med!


Senior spinning

Dette er en time hvor forskellige aldersklasser med godt humør mødes for at give den max gas til de gode gamle hits. Alle kan være med! Bagefter serveres der kaffe og frugt i cafe-området. 

 

spinning

Spinning