Odder Fitness Center - Outdoor

Outdoor

Løbetræning

Hvis du løber I forvejen, eller tænker på at starte med at løbe, så skal du med på vores løbehold. Niveauet er tilpasset så ALLE kan være med.

Træningen varierer mellem distancetræning og intervaltræning. Der er mulighed for at deltage på div. Motionsløb, som et samlet Odder Fitness hold. Se opslag i centeret med datoer.


CROSS TRÆNING

I Odder Fitness Center har vi en stor afdeling til Cross træning. Cross træning er en intensiv, alsidig og naturlig træningsform, hvor man giver alt, hvad man har i sig. Crossfit er for alle, uanset køn, alder, erfaring, evne eller personlighed. Man kan træne selv eller finde Cross træning i vores holdplan som Funktionel Træning/Nordic Race Træning.

Cross træning er et udvidet Cirkeltræningsprogram hvor man træner både udholdenhed, kondition, styrke, balance, og hurtighed. Det er for både kvinder og mænd, og der vil på handlebanen være opsat stationer der vil udfordre begge køn. Der trænes med egen kropsvægt og vægte. Træningen foregår både udendørs og indendørs.

20230617 165004


OUTDOOR træning / Ørnereden

Outdoor træning er funktionel og træner: Smidighed, styrke, balance, koordination. Outdoor træning er benhårdt - og for legebørn.

Vi arbejder med medicinbolde, kettlebells, traktordæk og halmballer i varieret terræn.

Kom helt tæt på naturen med træning i Ørnereden, hvor naturen er et stort træningsredskab.'

 

Outdoor

outdoor 3

prison

outdoor 2

received 1282703632341289